Безплатна доставка:

Поръчаните стоки на сайта на LEDLENSER.BG се доставят  до посочен от клиента адрес чрез избрана от нас  куриерска фирма . Клиентът заплаща стоката в брой на куриера в момента на получаването , чрез карта предварително през модула за поръчки или , ако желае , по банков път срещу фактура. Изпращането на самата поръчка става след като сумата се отрази по сметка при нас.

Безплатната доставка важи за всяко населено място на територията на република България. Клиентът заплаща единствено цената на стоката обявена в сайта!

Личните данни на клиента ще се използват само за осъществяването на доставката на поръчаната от него стока в съответствие със ЗЗЛД и ЗЗП.

Срокът за доставка на стоката е от 1 до 5 работни дни.

 

 

Гаранция:

Вашият нов мултитул е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на Leatherman Tool Group е 25 години от датата на покупка. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия мултитул, моля върнете закупения продукт в Leatherman Tool Group или оторизирания вносител в България.

Използвайте сигурен начин, когато връщате продукта за поправка или замяна. Leatherman Tool Group и оторизираният вносител не носят отговорност за пратки, които не са достигнали до нас. Разходите за изпращането на продукта до оторизирания вносител и до LEATHERMAN TOOL GROUP са за сметка на клиента.

След извършване на преглед ние може да заменим Вашият мултитул с нов вместо да поправяме стария. В случай, че старият мултитул е спрян от производство, ние ще го заменим със сходен модел или продукт от по-висок клас.

Гаранцията не покрива злоупотреба, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда. Тази гаранция  изключва  повреди по канията, аксесоарите, случайни удари.

Отговорности:

Фирма ДИМС-92 не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката от производителя. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

 

 

Право на рекламация:

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при: 

      
 1. констатирани липси
 2.     
 3. дефекти на стоката
 4.     
 5. неокомплектована стока
 6.     
 7. несъответствие с поръчаната стока

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуване на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

      
 1. възстановяване на заплатената сума
 2.     
 3. заменяне на стоката с нова
 4.     
 5. заплащане на всички транспортни разходи по окомплектовка или замяна на стоката от от фирма ДИМС-92

 

 

Връщане и замяна на закупена стока:

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

      
 1. Запазен добър търговски вид (стоката не е използвана, надраскана, повредена или захабена)
 2.     
 3. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба
 4.     
 5. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива
 6.     
 7. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента

Всички обявени цени са с включен ДДС.