Led Lenser

Как LEDLENSER преоткри електрическия джобен фенер

Много революционни продукти за първи път виждат светлината на деня в гаража. Такъв е случаят с първия LЕDLENSER. Когато Хералд и Райнер Ополка  основават компанията Zweibrüder Optoelectronics през 1993 г., те всъщност нямат повече от гараж, стар компютър Атари, набор от инструменти, чертожна дъска и около 1 000 германски марки начален капитал. Но това не им е попречило да работят упорито ден и нощ, да спят само по няколко часа и да превърнат техните мечти и инженерни проекти в реален успех.

Днес бившата гаражна компания е международен производител на електрически фенерчета и челници, несравним в световен мащаб.

С над 1 500 служители споделяме целта да ставаме всеки ден по-добри във всичко, което правим. Ето защо непрекъснато разширяваме асортимента на нашите продукти и аксесоари, стремим се да подобрим дори изпитани и  утвърдени технологии, да развиваме нови идеи и внедряваме нови енергийни източници за захранване на фенерите и челниците ни.

В същото време отговорността за нас е много по-важна от печалбите на  акционерите. Ето защо предпочитаме да инвестираме печалбите в програми за обучение, социални проекти и да насърчаваме екологични практики.

И тъй като знаем, че заедно можем да постигнем повече, разчитаме на силни съюзници. От 2011 г. LEDLENSER си сътрудничи с LEATHERMAN TOOL GROUP USA. Заедно развиваме уникални иновации, първокласно качество, екологично съобразни технологии, както и отличен дизайн.

Вярваме, че стига да има оригинална идея, малкият  бизнес може да започне в гараж, но да стигне далеч!

Гаранция

Гаранция

Вашият нов фенер е внимателно проверен преди да напусне фабриката. Гаранцията на всички продукти на LED LENSER е 5 години от датата на покупка.  Още ...

Безплатна доставка

Безплатна доставка

Безплатната доставка важи за всяко населено място на територията на република България. Клиентът заплаща само цената на стоката обявена в сайта! Още ...

Led Lenser

Има няколко фирми в САЩ, които произвеждат прожектори с изненадващо добро качество. Като европейци приехме предизвикателството. Решихме да покажем на какво са способни инженерите от Европа като внедрим най-новите им разработки. В новата ни серия фенери LED LENSER®, забележителният дизайн се съчетава с иновации, които са единствени по рода си!


Намери ни в facebook Виж нашите магазини Информация